Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Εσείς τι κάνετε για την οσφυαλγία σας ; 2


Από τι θα αποτελείτε η θεραπεία ;




Ορθοπεδικό μασάζ.

Το Ορθοπεδικό μασάζ είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο περιλαμβάνει τη θεραπευτική αξιολόγηση, τους χειρισμούς και την κίνηση των μαλακών μορίων για τη μείωση ή την εξάλειψη του πόνου και της δυσλειτουργίας.





Spine Work


Η σπονδυλοθεραπεία είναι μια εναλλακτική μέθοδος θεραπείας για τις παθήσεις της σπονδυλικής στήλης και του μυοσκελετικού συστήματος. Στη σπονδυλοθεραπεία χρησιμοποιούνται ήπιοι χειρισμοί και τεχνικές για την απελευθέρωση της μυϊκής έντασης και του συνδετικού ιστού επιτυγχάνοντας στη συνέχεια την αποσυμπίεση και την ευθυγράμμιση των σπονδύλων.





Νευρομυϊκές  τεχνικές
Myofascial & Trigger point  therapy
Muscle Energy  Techniques.




Θεραπευτική άσκηση

Η σταθεροποίηση  και οι  αισθητικό - κινητικές ασκήσεις έχουν ως σκοπό να εκπαιδεύσουν το κεντρικό νευρικό σύστημά σας και  να βελτιώσουν τη σταθερότητα της σπονδυλικής στήλης, έτσι η  σπονδυλική  σας στήλη προστατεύεται μέγιστα κατά τη διάρκεια των καθημερινών σας  δραστηριοτήτων.




Εργονομία




Ο εργασιακός χώρος και οι συμβουλές τρόπου ζωής σχεδιάζονται για να εξετάσουν τους παράγοντες στη διατροφή και την εργασία σας, το σπίτι ή τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες που διαιωνίζουν τις δυσλειτουργίες  της σπονδυλικής στήλης και που οδηγούν στον τραυματισμό και πόνο στην μέση. 








Το σχέδιο θεραπείας που αναπτύσσεται για το συγκεκριμένο πρόβλημά σας μπορεί να περιλάβει μια ή περισσότερες από αυτές τις προσεγγίσεις, και μπορεί να περιλάβει και άλλες επίσης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου